Gezond eten zonder bestrijdingsmiddelen.


Oogst.

Oogst 2016

Eenheden

Aardappels (Frieslander)

90 kg

Aardbeien

43 kg

Asperges

21 kilo

Andijvie

10 kroppen

 

 

Bieten

101 stuks

Boerenkool

8 porties (a 300 gr)

Broccoli

6 stuks

Blauwschokkers

4300 gram geschoond

Eikenbladsla in de platglaskas

24

Courgette (geel)

69

Courgette (groen)

28

Doperwten

8 porties van 500gr geschoond

Snoepkomkommer

116

Komkommer

239

Paprika

116

peterselie

 

Peulen

7600 gr

Prei (herfst)

20 stuks

 

Prei (winter)

31 stuks

Rabarber

32 stuks

Rodekool

 

Radijs (witpunt)

9 bosjes

Stokboontjes

8.5 kg

Stoksnijboon

2600 gram

Stamboontjes

22 kg

Sjalot

76 stuks

Sla (diverse)-

11 stuks

Snijbiet

2 porties

Spruiten

5 kg

Lollorosso sla (bruin)

15 stuks

Tuinbonen

9800 gram geschoond

Tomaten (roma)

54 stuks

Tomaten (ronde)

128 stuks

Ui (paars)

26 stuks

Ui (geel)

49 stuks

Wortelen (Amsterdamse Bak)

 

Winterwortelen

 

Wittekool

7

Radicchio

4

Frambozen (rood)

900 gr.

Kruisbessen

2 kg

Spitskool

4 stuks

appelen (elstar)

1 kist

appelen (Goudreinette)

1 kist

appelen (cox)

1/2 kist

Gieser wildeman

1/2 kist